nedjelja, 10. srpnja 2011.

Podzemne NLO baze

Phil Schneider godinama je radio na super tajnim projektima Američke vlade i vojske. U svojem svjedočenju iznio je niz detalja i dokaza o supertajnim podzemnim bazama kao što je Dulce baza i slične gdje Američka vlada vrši svakojake pokuse u suradnji sa izvanzemaljcima. Zvuči fantastično i nevjerojatno, no zar prije 200 godina nije zvučao fantastično i nevjerojatno da kočija može voziti bez konja a čovjek letjeti bez krila.

Pogledajte ovaj video, novih više neće biti jer je Američka vlada likvidirala Phil-a, kao i sve ostale koji su pobjegli iz supertajnih podzemnih baza i pričali okolo o tim bazama. Phil je obećao otkriti na svojim predavanjima kako funkcioniraju podzemne baze, no nije stigao jer su ga prije likvidirali.

Na kraju videa prikazat ćese video sa 2. dio nakon toga za 3. itd.



Karta svih većih podzemnih baza u svijetu (klikni da uvećaš)

petak, 8. srpnja 2011.

Lenjin se podigao iz sarkofaga?














Prije nekoliko godina na internetu se pojavila crno-bijela snimka Lenjinova tijela kako pridiže glavu i vraća se u ležeći položaj.
Video je snimila jedna od sigurnosnih kamera koja nadgleda Lenjinov sarkofag.
Zaposlenicima Kremlina (od domara do ministra) to nije ništa neobično. U posljednje vrijeme Lenjin šeta hodnicima i rukuje se s drugima - kažu zaposlenici.


Je li ti drago što nisi upalila svijetlo?

Ova priča ima više verzija, ali glavna ide ovako:
 
Dvije cimerice su se dogovorile da će prizivati duhove jer im je bilo dosadno. Kada su završile jednu je počela boliti glava, a druga je otišla na neku zabavu. Kada je izašla na ulicu primjetila je da je zaboravila novčanik pa se vratila po njega u kuću.

Kada je ušla u sobu vidjela je da je svijetlo ugašeno, pa ga nije palila jer je mislila da njezina cimerica spava - nije ju htjela probuditi.

Kada se vratila sa zabave oko kuće ju je dočekala policija. Ušla je u sobu da vidi što se dogodilo i zaprepastila se s onim što je vidjela. Na zidu je krvlju bilo napisano:"Je li ti drago što nisi upalila svijetlo?"

Jedini sumnjivac policiji je bila ona. Počinitelj nikad nije pronađen.

četvrtak, 7. srpnja 2011.

Ima li Zemlja vlastitu međuzvjezdanu flotu?


Jose Escamilla pronašao je dokaze za tajnu međuzvjezdanu flotu. Što to NATO, američko zrakoplovstvo i britanska vlada skrivaju od nas?

Jose je napisao -
Razlog zašto objekti izgledaju mutno i poput prizmi je atmosferska difuzija, difrakcija koja skuplja optičke efekte od dolazećih sunčevih zraka i odbijaju ih.

Pretpostavljam da koriste ove brodove za patrolu Sunčevog sustava i Mliječne Staze od mogućih izvanzemaljskih prijetnji.

Ovo može zvučati ludo, ali mislim da imamo rastuću vojnu prisutnost u našoj galaksiji, pravu međuzvjezdanu mornaricu, ipak moguće je da je većina ovih letjelica izvanzemaljskog podrijetla, ali što onda oni rade tamo?
Glasina je da SAD ima ovu flotu desetljećima.
Drže nas u neznanju dok se možda događa ili se dogodio međuzvjezdani rat.

Prosudite sami i pogledajte video

Glamis - ukleti dvorac












Dvorac Glamis nalazi se u Škotskoj. Na prvi pogled izgleda kao dvorac iz bajki. Danas je samo turistička atrakcija. Glamis ima svoju priču, jezovitu priču.

Za razliku od ostalih ukletih dvoraca u svijetu, priča o dvorcu Glamis još je sočnija. U svojim zidinama svoju strašnu tajnu je uspio sačuvati stoljećima, tajnu koja ni danas nije otkrivena. Tajna nema veze sa krvavom mrljom koja se neda isprati ni danas, niti sa tim da je Lady Glamis spaljena kao vještica. Tajna koju Glamis čuva leži u nekoliko slagalica bizarnih događaja.

Brojeći prozore s unutranje i vanjske strane nailazimo na prvu misteriju. S vanjske strane su 2 prozora više, što nas upućuje da dvorac ima tajnu odaju. O njoj se nagađa već punih 600 godina. Navodno su sluge čule da je kralj James V. tamo nekoga zatvorio. Čuli su zvukove koji su dopirali iz zidova. Vjeruje se da je tamo bilo neko deformirano djete - rezultat neprekidnog križanja rođaka u obitelji.

1486. godine obitelj Ogilivies tražila je zaštitu od obitelji Glamis. Ogilivies su odveli u jednu prostoriju i držali ih tamo mjesec dana bez hrane i vode. Kada su otvorili prostoriju samo je jedan član obitelji bio živ. Da bi preživio pojeo je svoju obitelj. Možda je to tajna tajne odaje?

U 17. stoljeću skinuli su crnog roba i lovili lovačkim psima. Psi su ga rastrgali dok su dame uživale u "igri". Danas njegov duh trči dvorcem i vrišti. U nekako isto vrijeme mlada sluškinja je slučajno otkrila tajnu odaju. To što je vidjela natjeralo ju je da istrči vrišteći iz dvorca. Dva radnika su je sustigli i isčupali joj jezik. Ponovno je pokušala pobjeći, ali su je opet uhvatili i ubili. Njezin duh danas luta po Glamisu.

1904. godine XIII. Earl od Strathmorea rekao je svom prijatelju:"Kad bi samo znao prirodu ove strašne tajne, kleknuo bi na koljena zahvaljujući Bogu što nema veze s tobom." Kada ga je kćer pitala za tajnu odgovorio joj je da nijedna žena ne smije znati za tu tajnu.

Pitanje je o kakvoj se tajni radi? Što se to stoljećima skriva iza tih debelih zidina i zgraža sve koji su upućeni u samu priču??

utorak, 5. srpnja 2011.

Svjedočenje Karla Wolfa - NLO-i postoje















Karl Wolf, narednik američkog ratnog zrakoplovstva potresao je javnost svojim svjedočenjem. 

Svjedočenje-Karl Wolf

Dobro jutro. Zovem se Karl Wolfe i bio sam čovjek zadužen za popravak fotografske precizne elektronike sa top-secret-crypto dopuštenjem u Zračnim snagama SAD-a. Bio sam smješten u Langley AFB-u u Virginiji. Sredinom 1965., bio sam posuđen za Lunar Orbiter projekt u NSA-u, u Langley Fieldu. Dr Cilly je vodio taj projekt. 
Imali su probleme s dijelom elektronske opreme što je suzilo njihovu produkciju fotografija. Otišao sam u bazu i kad sam ulazio tamo je bilo znanstvenika iz čitavog svijeta. Zapravo sam bio zapanjen što u jednom NSA-ovom projektu vidim ljude iz čitavog svijeta. U početku mi to nije imalo nikakvog smisla.
Odveden sam u laboratorij gdje je oprema bila u kvaru i nisam je mogao popravljati u mraku; morao sam je imati premještenu. U toj mračnoj prostoriji nalazio se u to vrijeme i jedan pilot druge klase. Ja sam također bio pilot, druge klase. Zanimalo me je kako čitav proces funkcionira, kako su podaci s lunarnog orbitera dospijevali u laboratorij. Zamolio sam ga da mi opiše taj proces. To je i učinio. 


Nakon približno 30 minuta tumačenja procesa rekao mi je  : ˝ Otkrili smo izgled stražnje strane Mjeseca.˝ Zatim je nastavio stavljati pred mene fotografije i na tim fotografijama jasno su se razabirale strukture, građevine oblika gljive, kružne građevine i tornjevi. On je povrijedio sigurnost i ja sam zapravo bio uplašen u tom trenutku. I nisam više o tome ništa pitao. Nekoliko trenutaka poslije netko je ušao u prostoriju. Radio sam tamo još tri dana i sjećam se kako sam išavši kući naivno mislio da mogu pričekati da čujem o tome na večernjim vijestima.



I evo, 30 godina je prošlo i još uvijek se nadam da ćemo noćas o tome čuti. Svjedočit ću, pod prisegom, pred Kongresom, da je ovo što govorim istinito. 


 

Jeste li praznovjerni?















 Ovo su neka vjerovanja za koja možda niste čuli

1. Nesreća je ako napustite kuću kroz vrata na koja inače ne ulazite.

2. Ako uhvatite padajući list na prvi dan jeseni nećete se prehladiti u zimi.

3. Prije putovanja osoba bi trebala sjediti na svojoj prtljagi za sreću.

4. Stavljanje ključeva na stol se smatra nesrećom.

5. U nekim djelovima Engleske peru bebine glave s rumom za sreću.

6. Staviti kapu na krevet je nesreća.

7.  Skupite 7 ili 9 različitih cvijetova u sredini ljeta i stavite ih ispod jastuka - sanjat će te budućeg/buduću.

8. Ako otvorite kišobran u kući, rečeno je da ćete imati 21 dan nesreće (u nekim je tradicijama slučaj samo ako taj kišobran držite iznad glave)

9. Jednom kad je vjenčani prsten stavljen na prst smatra se nesrećom ako se skine.

10. Ako razbijete ogledalo (7 godina nesreće) to možete poništiti tako da krhotine zakopate pod mjesečinom.

11.  Neke tradicije crnu mačku smatraju nesrećom, no neke srećom.

12. Ako je potkova na vratima okrenuta prema gore u znak "U" smatra se srećom, ako naopako nesrećom.

Izvanzemaljska pista u Peruu


Mislite da je Roswell super mjesto koje uvijek povezujete s izvanzemaljcima? Oni koji su putovali u Peru misle drugačije. Nazca je naziv za niz dolina smještenih u južnom Peruu između gradova Nazce i Palpe, obronaka Anda i obala Tihog oceana, a krase ju misteriozni znakovi na površini. Istoimeni narod je živio na tom području, smatra se u razdoblju između 300. godine prije Krista i 800. godine.


Pista
   Ova dolina krije nevjerojatnu turističku atrakciju Perua - velike crteže na površini tla koji nisu bili uočeni sve do početka 20. stoljeća, a očuvani su tisućama godina zbog karakteristika klime u tom dijelu Perua. Zahvaljujući toj prilično stabilnoj i suhoj klimi (ova pustinja je jedno od najsuših područja na Zemlji) uspješno je sačuvana i danas velika tajna te čudesne civilizacije.

 
Pauk
Naime, samo ako se nađete u avionu iznad ovih dolina Perua, uočit ćete ogromne i vrlo precizne crteže koji predstavljaju motive iz biljnog i životinjskog svijeta, a najveći su dugi skoro 300 metara! Crteži pokrivaju ukupnu površinu od gotovo 500 kvadratnih kilometara!


Postoji nekoliko stotina likova na zemlji koji se razlikuju po svojoj veličini i složenosti. Od jednostavnih crta dugih kilometrima koje se križaju i formiraju razne oblike, pravilnih geometrijskih likova, pa sve do paukova, majmuna, guštera, kolibrića, riba pa čak i ljudskih likova.

Čovjek?

Cvijet

Linije su nastale uklanjanjem crveno smeđeg kamenja koje pokriva Nazca pustinju. Svjetlije je tlo na taj način potpuno otkriveno i tako linije postaju jasno vidljive. Kako u tom području nema vjetra, linije su ostale vidljive do danas.

Vjeruje se kako je crteže stvorila kultura Nazca između 200. godine prije Krista i 600. godine. Pitanje je samo kako su uspjeli stvoriti tako precizne figure bez mogućnosti da vide svoje djelo iz zraka? I zašto likovi postoje? Da li su razlozi stvaranja crteža religiozne prirode? Možda da ih vide bogovi s neba? Ili su pravilne linije bile piste za slijetanje izvanzemaljaca? Divovska mapa drevnih astronauta? Astronomski kalendar? Još se uvijek ne zna sa sigurnošću.

Ptica

Majmun


ponedjeljak, 4. srpnja 2011.

Pratite nas!















Pratite nas i dobivajte najnovije vijesti na Facebooku :
http://www.facebook.com/pages/Zanimljivo-%C4%8Dudno-nevjerojatno/113182362108741

ili Twitteru - @ventsyl

Ukleta kuća u Vrbovcu

Jeste li čuli za ukletu kuću u Vrbovcu?
Kuća nije točno u Vrbovcu, nego u mjestu Škrinjar
Priča počinje od ne toliko davne 1980. kada je kuća navodno izgrađena. Postoje različite mračne teze što se sve odvijalo u kući od njenog nastanka.

Neki izvori navode kako je u njoj nasilnom smrću ubijena mlada žena te da je njeno tijelo zazidano ili zabetonirano u temelje. Također postoji priča da je nekoć kraj kuće postojao bunar te da je dijete, koje je nestalo iz obližnjeg kraja, u njega upalo pa smrtno stradalo.



Mještani sela Škrinjara nadomak Sv. Ivana Žabnog kod Bjelovara vjeruju da je kuća opsjednuta duhovima jer, kako svjedoče, u kasnim noćnim satima mogu se čuti jezoviti krici poput dječjeg plača, te stravični neobjašnjivi zvukovi.
Zadnji stanar uklete kuće bio je liječnik Stipe Ćurić. Uloživši svu svoju ušteđevinu koju je zaradio tijekom svoga života u Njemačkoj, htio ju je podariti svome sinu . No, ni tri puna mjeseca od kupnje kuće, obitelj Ćurić vratila se u Njemačku te kuća do danas stoji napuštena, ili puna - kako vam je drago.

Nakon što se pročulo za zbivanja u škrinjarskoj kući strave, policija je odlučila tome stati na kraj. Trojica policajaca namjerila su prenoćiti u kući da bi dokazali mještanima kako su to sve samo ‘puke priče’. Oni koji su pokušali diskreditirati stravu u selu Šrkinjari, na kraju su postali njegovi krunski svjedoci. Jedan od policajaca naglo je odustao od zadatka te usred noći napustio kuću pritom doživjevši prometnu nesreću. Preostala dvojica policajaca posvjedočila su da su im zbivanja unutar dva sata prije odlaska iz kuće, kompletno izbrisana iz sjećanja, tj. da se ne mogu prisjetiti zbivanja uoči zore.

Priča se da ju je sadašnji vlasnik voljan podariti onome tko u njoj uspije prespavati noć, što navodno do sada nitko nije uspio
Zaljubljenici u paranormalno krenuli su u istraživanje o prošlosti kuće te pronašli možda ključni detalj. Navodno je kuća sagrađena na groblju, što možda objašnjava zlu kob ovoga mjesta.

Naravno da je ovakva priča potakla i medije te je napravljen prilog u magazinu Provjereno. Novinar koji je iskušao sreću te prespavao u ukletoj kući, preživio je no ipak se na snimku iz kuće pojavio zanimljivi detalj. Pri samom kraju priloga, možete vidjeti svjetlu sjenu koju je novinar uočio pregledavajući snimljeni materijal iz kuće.

Pogledajte video

Komet Elenin: Je li Zemljina propast blizu?


Opće je poznat smak svijeta na dan 21.12.2012. prema Mayanskom kalendaru.
Jeste li čuli za komet Elenin koji bi navodno trebao "samo proći kraj Zemlje" i kojem je prema mišljenjima nekih astronoma NASA izračunala čudnu putanju.
Pred kraj prošlog mjeseca mogli ste vidjeti kako NASA-in izaslanik poručuje stanovnicima SAD-a da se pripreme na razne vrste prirodnih katastrofa gdje god se nalazili.
Navjerovatnije je da se komet neće zaletiti u Zemlju, ali proći će vrlo blizu, pa će doći do zamjene polova - tvrde znanstvenici.

O tome što će se sve dogoditi možete čitati ovdje http://www.zetatalk.com/safelocs.pdf a ja ću vam ukratko opisati što će se događati s lijepom našom i okolnim djelovima svijeta.

Mjesta smještena oko 100m iznad razine mora i oko 160km od obale bi trebala biti sigurna. Osim u blizini vulkana za koje se očekuje da će eksplodirati.  Vidjet čemo Indiju kako postaje novi južni pol, a Južnu Ameriku kao sjeverni. No da skratim, preći ću na naš dio - dio stare Jugoslavije (tako naveden u članku)

Naš dio će se naći u lošem položaju zbog prirodnih katastrofa. Predviđaju da će ljudi bliže obali (Hrvati) migrirati na kopno (prema Bosni i Srbiji) i da će biti spriječeni zbog mržnje između naroda. Taj dio Europe opet će postati ratna zona. Zbog loših usjeva i manjka pitke vode biti će teško preživjeti. Njihov prijedlog je da se preseli iz tih krajeva prije promjene polova, negdje u planine.

Nadajmo se da se radi o pogrešnim izračunima ili nekoj drugoj grešci, u suprotnom nam neće biti lijepo.

Smak svijeta 2012 - stvarnost ili preuveličavanje

Pojam poznat pod: smak svijeta, apokalipsa ili sudnji dan, dobro je poznat svima u ovo doba. Hoće li se stara biblijske priče o "Općem potpopu" ili "Sodomi i Gomori" ponoviti?  Tko će biti sljedeći Noa?
To su pitanja na koja bi svi mi željeli odgovore, no s obzirom na okolonosti morat ćemo ih pričekati da dođu sami. Poznate su priče o udaru meteora, i dolasku Nibirua (Planeta X), no ostaviti ćemo tu temu za neki drugi put.

Trenutno ćemo se pozabaviti temom datuma smaka svijeta. U zadnjih par godina preživjeli smo nekoliko "sudnjih dana". Zapravo možemo reći da ima sve više i više najava smaka svijeta da bi se potresla javnost. Iz osobnog iskustva mislim da im nije uspjelo.
Ipak postoji jedan datum koji je zaokupio pažnju cijelog svijeta - 21.12.2012. Taj dan se približava svake sekunde, a više nismo toliko daleko od njega da kažemo:"Ma ima još vremena!" Sve više i više ljudi se zanima za tu temu što mogu prikazati na temelju ovog grafa.

 U ovom grafu su često googlane riječi tipa: smak svijeta, sudnji dan, apokalipsa, 2012 itd. (klikni na sliku za uvećanje)

Ako ste krenuli čitati ovaj post s namjerom da ćete saznati hoće li smak svijeta biti baš iduće godine razočarati ću vas. Ali mogu vam reći da nećete dugo čekati da saznate odgovor.
Isto tako mogu vam reći da sve više ljudi brine ova tema. Kako se ekonomsko stanje u svijetu i zapravo kaos u svijetu možda poklapa s tom godinom. Mogli bi se zapitati kao ljudska rasa: "U što smo se to pretvorili?!" Ne želim kritizitati pojedince, već gledam objektivno. Kakvo jutro nas čeka taj dan još ćemo vidjeti.