ponedjeljak, 4. srpnja 2011.

Komet Elenin: Je li Zemljina propast blizu?


Opće je poznat smak svijeta na dan 21.12.2012. prema Mayanskom kalendaru.
Jeste li čuli za komet Elenin koji bi navodno trebao "samo proći kraj Zemlje" i kojem je prema mišljenjima nekih astronoma NASA izračunala čudnu putanju.
Pred kraj prošlog mjeseca mogli ste vidjeti kako NASA-in izaslanik poručuje stanovnicima SAD-a da se pripreme na razne vrste prirodnih katastrofa gdje god se nalazili.
Navjerovatnije je da se komet neće zaletiti u Zemlju, ali proći će vrlo blizu, pa će doći do zamjene polova - tvrde znanstvenici.

O tome što će se sve dogoditi možete čitati ovdje http://www.zetatalk.com/safelocs.pdf a ja ću vam ukratko opisati što će se događati s lijepom našom i okolnim djelovima svijeta.

Mjesta smještena oko 100m iznad razine mora i oko 160km od obale bi trebala biti sigurna. Osim u blizini vulkana za koje se očekuje da će eksplodirati.  Vidjet čemo Indiju kako postaje novi južni pol, a Južnu Ameriku kao sjeverni. No da skratim, preći ću na naš dio - dio stare Jugoslavije (tako naveden u članku)

Naš dio će se naći u lošem položaju zbog prirodnih katastrofa. Predviđaju da će ljudi bliže obali (Hrvati) migrirati na kopno (prema Bosni i Srbiji) i da će biti spriječeni zbog mržnje između naroda. Taj dio Europe opet će postati ratna zona. Zbog loših usjeva i manjka pitke vode biti će teško preživjeti. Njihov prijedlog je da se preseli iz tih krajeva prije promjene polova, negdje u planine.

Nadajmo se da se radi o pogrešnim izračunima ili nekoj drugoj grešci, u suprotnom nam neće biti lijepo.

Nema komentara:

Objavi komentar